Naše usluge

VENČANJE

Ostvarivanje Vašeg sna o savršenom venčanju je naša strast. Hotel Park Ada ima višegodišnje iskustvo u organizovanju nezaboravnih venčanih doživljaja, od romantičnih ceremonija do raskošnih prijema. Ponosno nudimo kompletne usluge za venčanje koje pokrivaju svaki detalj, kako biste Vi i Vaši gosti bezbrižno uživali u ovom posebnom danu.

UREĐENJE, DEKORACIJA

Naš hotel raspolaže kako tradicionalnim tako i okruglim stolovima, a raspored realizujemo prema Vašim željama. Standardni paket dekoracije uključuje ukrase za stolove i osnovnu dekoraciju prostora. Takođe pružamo prostor za Vaše jedinstvene ideje, bez obzira na Vaše želje, realizovaćemo ih sa najvećom pažnjom koju možemo pružiti.

PRAZNIČNI RUČAK, VEČERA, SVADBA

Kuhinja našeg hotela opremljena je svim potrebnim kuhinjskim uređajima, a jela prazničnog menija pripremaju se na licu mesta, tako da su uvek sveža kada se serviraju na sto. Sa našim bogatim izborom jela pomažemo u odabiru menija, ali smo takođe partneri u realizaciji jedinstvenih ideja.

NAŠE BESPLATNE PONUDE

Pored tradicionalnih venčanih usluga, nudimo i brojne dodatke za naše goste. To uključuje besplatnu sobu sa bračnim krevetom za mladence, kako za pripreme za venčanje, tako i za prvo zajedničko provedenu noć kao bračni par. Za goste svadbe nudimo sobe po sniženim cenama za noć nakon venčanja. Pored toga, da bi odmor bio potpun, sobe je potrebno napustiti tek u popodnevnim satima.